Treballem per fer de cada esdeveniment una experiència única en so i llum.

Lloguer
de material

Oferim un extens servei de lloguer d’equips de so i il·luminació de primeres marques, adaptat a les teves necessitats. Amb la flexibilitat de lloguers per dies, mesos i fins i tot per a lloguers de llarga durada, garantim que tindràs els equips necessaris per a qualsevol ocasió

Sonorització
i il·luminació

Disposem de personal tècnic qualificat. També oferim serveis de muntatge, desmuntatge i transport, així com la configuració i ajustament dels equips per assegurar que el so i la il·luminació siguin òptims durant tot l’esdeveniment. El nostre equip de professionals experimentats treballa en estreta col·laboració amb els clients per assegurar que les seves necessitats específiques es compleixin i que l’esdeveniment sigui tot un èxit.

Gestió tècnica
d’equipaments
culturals

Oferim un ampli ventall de serveis tècnics per a equipaments culturals. Aquest inclou producció tècnica integral, lloguer de material addicional necessari, negociació de fitxes tècniques personalitzades, manteniment professional i assessorament tècnic especialitzat per a assegurar el perfecte funcionament i èxit del teu espai cultural. Estem aquí per donar suport a les teves necessitats tècniques de forma completa i confiable.